hazalinannesi_1 35+4 günlük hamileyim ilk sezaryen oldu bu ikinci perşembe kontrolüm var 36+3 falan oluyorum doğum için gün verirler mi yada hangi haftada veriyorlar ??
Livakaya29 hazalinannesi_1 35 haftalık iken gün almıştım devlette 39 önce almıyorlarmis bana öyle söylemişti ameliyat günü aldığımda
1Kubra_ hazalinannesi_1 bende 28 haftalık oldum 2 sezeryani olucaz Bilmiyorum gün verirler mi ne zman verir ler merakla bekliyorum
runigves hazalinannesi_1 bende aynıyım seninle pazartesi ko trolüm var tam 36 hafta olcam. Kasık ağrılarım vsr bugün 🤦🏻♀️ sizde durumlar nasıl
betuss5 hazalinannesi_1 Ben surekli farkli doktora denk geldim devlette .Dogumum sezeryan olucak son muayne icin gittigimiz doktordan mi alicaz gunu
hazalinannesi_1 runigves inanılmaz kasık agrısı vajinada batma sanki çıkmaya zorluyor gibi hareketleride artık can acıtmaya basladı sırt agrılarından bel agrısından yatamıyorum
runigves hazalinannesi_1 aynı problemleri yaşıyoruz inan ki. Yarın kontrolde ne diyecek bakalım. Tedirginim açıkçası hadi doğuma filan derlerse diye 🤦🏻♀️ 37yi tamamlasak en azından
Minnakhayaller Livakaya29 dr bişey dedimi benimde şuan çocugum 14 aylık 5 haftalık da gebeyim erken olduhumdan dikişlerden yana sıkıntı oluyomu 2.de
Livakaya29 Minnakhayaller Hayie birşey demedi arası çok olmadığı için ikinci hamileliğim daha ağırlı geçti şuan da günümü bekliyorum doğum için