Defne2018 Yavasi ben hiç bişi çıkarmadım eşofman ve külot haricinde nst cihaz baglanıldı sonra doguma hiderken uzun elbiseyi giydim onla gittim
Mehmetinannesii Yavasi acil gitmistim sancim oldugu icin catala ciktim birdaha inemedim hicbirseyi cikaramadim bir pantalondan baska😁Devlet hastanesi bu arada
Yavasi ruveyda98 ya bana ebe doguma gelirken takilirinizi yuzuklerinizi çıkartın aniden sezaryan almak zorunda kalırsak diye
Yavasi Defne2018 tamam olsun benim bildiğim öyle hatta oyle yani ben gebe okuluna katildim hastanenin ordan biliyorum hastane kıyafeti giydiriyolar sana doğumdan sonra kendi kıyafetlerini gidiyosun
Burcu_akbb RabiaKaratas randevu sistemi olduğu için saatinde Gidip giriyorum Bazı dr iyi mesela ben müjdegül karacayı beğendim Ama bazılarınn yannda asistan bakıo Ultrason kağıdı verilmiyor doğumuda araştrdgm kadarıyla odalar özel gibi İlgililrmiş
Fatmanur123nrt kucukhobby-11 hiç şişmedim ben kilo bile almadım sadece top gibi göbeğim vardı görenler hep erkek bu diyordu ama kızım oldu 😂😂
Hakiko Tüm hastanelerde çıkartılıyor diye biliyorum çünkü ani gelişen bi duruma karşı hazırlıklı olmak gerekir mesela ameliyat olabilir mr a sokmaları vs gerekir diye çıkartmak gerekiyor