Sevdashn La_Liberte inşAllah hamilesindir çok düşünmemeye çalış sabırla gününün geçmesini bekle bence benim fikrim 🥰
La_Liberte Sevdashn iki gebelik geçirdim ilk defa böyleyim. İki kayıp olunca insan çık stres yapıyor 😥 gelecek ay psikolojik destek alacam inşallah ☺️
La_Liberte Aselinkooo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😘 adetime dört gün kala test yaptım negatif ☺️
Aselinkooo La_Liberte amin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin gecikmesi ni bekleyin inşallah vardır 😍
Sevdashn La_Liberte canım benim neden bu kadar kafana takiyosun daha vakti gelmemiştir bebeğinin dua et bolca
La_Liberte Aag06 inşallah ikimizin de tutar 😍🤣 bi arkadaşım var 4 aydır şaşmaz ne zaman ona gelsem ertesi gün adet oluyorum 🤣 şu an ordayım 🤣🤣🤣😂😂😂
La_Liberte Sevdashn ya en son kaybımdan sonra çok yıprandım erken doğum yaptım iki hafta sonra kaybettim psikolojim bozuldu belki de ondandır . Ama geçecek inşallah inanıyorum 😊
La_Liberte Sevdashn Allah razı olsun sağlığımız yerinde olsun da. Her şeyin bir zamanı var demek ki 😊