ruhanadagdelen Anneler doğum sonrası hangi aşılar yapılıyor bebeğe? Birde ben fiyatları çok yüksek duydum. Duydum dediğim kaynanam öyle dedi. 800 tl falanmış bir aşı. Fiyatlar ne kadar? Özel yada devlet fiyat bilgisi olanlar anlatabilir mi?
metehaninannesiii ruhanadagdelen devlet aşıları ücretsiz ama özel aşılar paralı mesela rotavirus asisi bunu devlet karşılamıyor siz eczaneden alip doktorunuza götürüyorsunuz biz 400 tl almıştık 2 dozdan oluşuyor
Nymphadoraa ruhanadagdelen devletin karşılamadığı aşılar var. Rota aşısını iki doz olduk. Üç yüz küsür liraydı bir tanesi. 4. Ve 6. Aylarda menenjit aşılarını oldu. İki farklı marka var ben ikisini de yaptırdım. 800 küsür bir şey tutmuştu
ruhanadagdelen metehaninannesiii kaynanam abartmayı seviyo herhalde diyo tek aşı 800 tl. Eşimde yırtınarak hesabını tutuyo
metehaninannesiii ruhanadagdelen aynen tek asiya biz 400 tl verdik arkadasim 850 tl almis mesela rotavirus aşısını
Nymphadoraa ruhanadagdelen menenjit. İki farklı markaya ait yani iki aşı. Rota aşısı ayrı. Devlet bunları karşılamıyor siz ayrıca parasıyla alıyorsunuz. İsteğe bağlı