linaaryaa Busraeroglu Ben spinal oldum 10 gün önce pek memnun kalmadım ama yinede genelden daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası
Unlukacar Busraeroglu ben spinal oldum acı hiç hissetmeden muhteşem ana tanık oldum canım diğer türlü narkozun etkisinde kalmak çok kötü oluyor
Asyaveannesi36 Zky2019 neden acaba bir sakıncası yoksa herkes bana da spinal ol diyor doktorum önerim genel ol felan ama sana bırakırım dedi 🤦🏻♀️
61cvhr İlk hamileligim belden uyuşması oldu bunun acısını bel ağrısıyla cok cektim şuan 2ci evladıma hamileyim komple bayılmak istiyorum belden yaptırırsam daha beter olmaktan korkuyorum ben ama bir güzelligi var bebeginizi o an görüyorsunuz sadece bu
Zky2019 Asyaveannesi36 benim biraz talihsiz geçti neden bilmiyorum uyuşmadım acı yok ama kesilirken falan hissettim çok kötü etkiledi beni psikolojim berbat nasıl olucak 2. Bilmiyorum 2.de plansız Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Osgeee41 Zky2019 Olması gereken o zaten canım acı hissetmiosun ama bebeği alırken falan hissediosn ☺️
Sedefege Zky2019 zaten hissediliyor. Dikiş anında çekiştirmeler bebeğin cıkmassı vs. Benim için spinal deki tek sorun sıkılmıştım 2 saate yakın kalmıştım. Yoksa çok rahattı.
poyrazinannesi3547 bende haftaya spinal sezaryen olcam ilk defa çok heyecanlym inşallah güzel geçer ya
Havvadr Spinalle başlamıştı çok fazla ağrı acı hissettiğim için tamamen uyuttular ikisinide tatmış oldum 😂