Mavilio2 Kızlar 36. Haftadayım bebek normal doğum pozisyonunu almış ve sanki sürekli ayaklarıyla midemi tekmeliyor gibi gelşyor bu yüzden midem çok çok agrıyor yanıyor bogazıma kadar yoksa bana mı öyle gelşyor anlamadım sizde hissediyprmusunuz?
FusunF Mavilio2 benimkide demin midemin orda ayaklarıyla takılıyordu ama ben agrı acı hissetmiyorum nerdeyse ayakları ağzıma kadar çıkacak 😂
Cemalhazal50 Mavilio2 aynı durumu bende yasıyorum canım 33 haftalık hamileyim midemi tekmeliyor birde otururken cok rahatsız oluyorum fazla yiyemiyorum
Limonveannesii Mavilio2 benim de aynı birde kaburgamın altını böğrümü delecek kadar şiddetli vuruyor az kaldı ayağını çıkaracak diyorum artık öyle hissediyorum mideme baskı yaptıkça sırtıma vuruyor böyle tuhaf bir döngüde takılıyorum bende 🙄
TubaDMR4 Mavilio2 mide diilde idrar kesemle oynuyor sanki Allahım yatağımı klozetin önüne sercem nerdeyse😂
Mavilio2 Limonveannesii tam anlatmak istediğim aynen öyle mide yanmaların varmıı öyle kötü oluyorum Li
Limonveannesii Mavilio2 hemde nasıl midem yanıyor kavruluyor resmen bunun için taze zencefil ve bir iki damla limon suyunda çözüm buldum