PrensS_annesi Haftada erkek 15 te kız dedi doktor çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini 1 ay sonra gel dedi nasıl sabredecegim bilmiyorum 😂🙈 böyle iki seçeneği de duyan anneler en son cinsiyetler ne oldu 😮🤣
Zeynosunannesii PrensS_annesi aynısı benimde iki farklı doktor 13de erkek demisti şimdi doktor değiştirdim 15+3 buda göremedi bacağını carpraz atmış sonrada erkek gibi gelmedi kız dedi çok arada kaldım hangisi doğru bilmiyorum banada bı ay sonra gel dedi ama ben on gün içinde kontrol hakkımı kullanıp gidecem
Zeynosunannesii PrensS_annesi benim ilk çocuğumda 14de kız denildi hiç değişme olmamıştı böyle yaşayanları okuyodum başıma geldi şimdi ikincide
kucukmucize12 Bizim doktor hiç tahmin de bulunmadı 15 haftada erkek yazdı kağıda 16 haftalık gözüküyordu bende daha gitmedim ama böyle 13-14 haftalarda yanılma oluyormus 15-16-17 den sonra kesin deniyor 🥰
PrensS_annesi kucukmucize12 ben en iyisi 16. Haftadan sonra gidiyim keşke tahminde de bulunmasa doktorlar. 😂
Zeynosunannesii mavi_8 yaa benden de çok emindi hem özel hem devlet erkek demisti çok şaşırdım şimdi kıza benzetti değişir mi acaba
PrensS_annesi mavi_8 13 erkek 15 te kıza bebek gibi dedi son durumu bende merak ediyorum 🤭 hayırlısı olsun inşallah 🌸
PrensS_annesi Zeynosunannesii bende sabredemem 1 ay. 2 haftaya gitmeyi düşünüyorum erkek derken baya emindi ama sonra kız bebek gibi dedi banada 😂
PrensS_annesi Zeynosunannesii yani biraz araştırdım kız bebek erkek gibi gorunebiliyormus bazı haftalarda . Klitoris kabarık gorunebiliyormus bu sebeble erkeğe benzetilebiliyormus . Ama bunu doktorlar neden karıştırır ki. Eltime 5. Aya kadar kız dediler bı ogrendilerki erkekmiş 😱🤭
Akca01 Tahim edeyim istwrsen dedi doktorum 11. De bende kesin degulse soylemeyin dedim. 15-16 gubi gidecegim o zaman kesinlesir heralde. Boyle ikilemde kalmak istemedim.
Zeynosunannesii Akca01 en iyisi yani bende ne bileyim soyleyimmi dedi 13te söyleyin dedim erkek demisti ama gerckten ikilemde kalmak sıkıntıymis en iyisi erken gitmemek ikili test için gitmiştim aslında erken gitme niyetim yoktu cinsiyet içinde gitmedim kendi söyledi
Arife1126 Busra2013 ya ben şuan 12+1 dün ilk bakışta kıza benziypr dedi sonra dikkatli baktı çıkıntı var erkeğe daha çok benziyor dedi😂 16da bidaha gidicem çok merak ediyprum ya🙂
Busra2013 Arife1126 valla benımkı resmen pıpı gozukuodu ama degılmıs daha sonra baktım aynı normal kız seyı😂😂😂12 de pıpı gıbıydu
Busra2013 Arife1126 [https://www.hizliresim.com/crbj79x görsel] bu kız oldugu kesınlestıgı foto bacak arası 18 haftaydı Buda 12 haftada erkek dendıgı foto 😂 https://imgyukle.com/i/oVcGnA
PrensS_annesi Busra2013 gerçekten renkli olan erkek yani 😂 acaba kordon mu o görüntüyü verdi ki. Ultrason da bende cikintiyi görmüştüm belliydi sonra kız bebek gibi deyince şok olduk 🙈
Zeynosunannesii Busra2013 gerçekten pipi gibi durmuş ama 12. Haftada o kadar da büyük gözükmez sanırım 😁