Mercimek1234567 Hanimlar ben cok merak ediyorm kanama olmasi mi iyi hamilelikte kanama alani olmasimi demin denk geldim kanama alanim yok kanamam var hafif insallh oda gececek diye kafam karisti bana bu konuda lutfen yardimci olun ?
Minikanne123 Mercimek1234567 kanama alanı olması tabi ki de iyi değil canım ama kanama da dinlenme ve bol suyla geçiyo içini rahat tut 🌼
gzdeozss Mercimek1234567 benim 11.haftamda kese etrafında kanama olmuştu ama dışarıdan Bi kanamam olmadı doktor dışarı kanaman yoksa sıkıntı olmaz demişti progestan başladı 16 haftaya kadar devam etmiştim ve geçmişti
gizemcelen9 Mercimek1234567 benim ilk kahverengi leke gelmişti 6 haftalıkken doktor kanama alanı olduğunu ve kan gelirse mutlaka gelmemi söylemişti dediği gibide 3 gün sonra kanamam geldi 200mg progestana başladık günde 2 kere 1 gün sonra hemen durdu bir daha da gelmemişti 🙏🏻 Sağlıkla yaptım doğumumu sizlerde sağ salim alın kucağınıza inşAllah
Mercimek1234567 Minikanne123 kanama alani nasil geciyor pekiii onu bliyormusunuz kanama düzeliyormuş ?
Minikanne123 Mercimek1234567 bana da var demişlerdi bol su içtim sürekli yattım ayağının altına yastık koy canım bi de progestan falan verdiyse doktorun mutlaka düzenli kullan
Mercimek1234567 Minikanne123 bnde surekli dinleniyorm su pek icemiyorm ama zorlada olsa icerim progestan iciyorm gunde bir defa.200mg peki ne kadar zmanda geçti sizinki acabaa
Minikanne123 Mercimek1234567 bol su iç canım benim de 1 hafta sürdü. Yerleşme kanaması da olabilir dediler daha sonra ben de progestanı kullanıyorum sabah akşam fitil olarak ama fitil olarak daha etkili olduğunu söyledi doktorum kaç haftalıksın?
Mercimek1234567 Minikanne123 5+4 haftalığım bana ilac olarak verdiler bakalim bu kontrolumde fitile çevirirler belki ilk kontrole gitmemde keseyi gormeye diye gidip kanama alani var demeleri cok tuhaftı cok erken sanki ama Allahimn dedigi olur hayrlisi olsun insallh .
Minikanne123 Mercimek1234567 bana da aynısı oldu canım sonra yerleşme kanamasıdır dediler ağızdan yan etkisi fazla olduğunu söyleyip fitil olarak kullan dedi ama sen doktorunun söylediği gibi kullan tabi içini ferah tut ayın 30 ’na kadar bol dinlen ve su iç kese de gözükür Allahın izniyle 🌼
Mercimek1234567 Minikanne123 kesemizi gördük gcen gittigimde bes haftalikken felan ama hemen kanama alaninin olmasi beni saasrtti onu demk istedim galiba yanlış anlattim kusura bakmayin
Minikanne123 Mercimek1234567 yok estağfurullah geçer zamanla o merak etmeyin kanama alanını vücut emiyomuş içinizi ferah tutun stres yapmayın 🥰
Mercimek1234567 Minikanne123 insallhhh cok saolun destek olan hamisler oldukca insan rahatliyo sizde rahat kolay saglikli bir hamilelik gecirip hayrlisiyla bebsiinizi kucaginiza alin insallh🤲🏼