Sweetbabyy Kızlar ben her yemek sonrası hazımsızlık çekiyorum madem suyu içiyorum sürekli bu içiyorum ve sakız çiğniyorum hazımsızlığa miğde yanmasına çok iyi geliyor çok şükür ki eşimin sakıza tiki yok çünkü ben biraz kötü çiğniyorum😂😂
Clementinee Sweetbabyy bu ben ben sakızla yaşıyorum resmen Annem kızın çişli olcak diyor batıl olduğunu biliyoruz gülüyoruz öyle😂😂😂
Yagmurdgdgn13 Sweetbabyy bende sakızı seviyorum çüğnrdiğimde eşim kızar. Gizli gizli çiğniyorum ama nedense bende gaz yapıyo ya karnım çok agırıyo sonra
Gamzeipek Sweetbabyy bende sakızla yaşıyrmmm 😄 sakızda acıktırıyo tekrar yiyrm sonra tekrar çiğniyrmm 😄
Sweetbabyy UmutsuzPolyanna Ben oturdum sadece sakız çiğniyorum bağırttıra bağırttıra evde kimsede yok😂
Sweetbabyy Yagmurdgdgn13 Ayy işte en korktuğum çok şükür eşimin kulağının dibinde de öiğdesem bişey demiyor😂bazen neyse abartmıyım diyorum sessizleşiyorum ay gaz yapması kötü oluyormuş ama
Eslemveannesi0 Sweetbabyy aç karna olan ilaçlar yapıyor galiba sabah bile hazımsızlık düşmüyor ağzımdan 😂