Berraeray1
Ben doktora danışmamıştım
Kendi araştırmalarımla promotil woman ‘ın hamile kalmayı çok kolaylaştırdığını yumurtalıkların üzerindeki stresi kaldırdığını ve güçlendirdiğini öğrendim trendyoldan sipariş ettim eczanelerde de satılıyor
Promotil woman Kullanmaya başladım Adetim bittikten bir kaç gün sonra da günde 5 dakika uzandığım yerde yumurtalıklarıma masaj yapmaya çalıştım (ilk sağıma 2 dakika sonra 1 dakika durup soluma 2 dakika dairesel şekilde çokta bastırmadan masaj yapmaya çalıştım ) aynı zamanda da Adetim bitikten sonra yumurtlama (ovulasyon) Testi yapmaya başladım Her geçen gün ikinci çizgim biraz daha koyulaşıyordu Buda yumurtamın gelişmeye başladığını gösteriyordu 15. Günümde yumurtlamamı net gördüm 2 koyu net çizgi ve o günü değerlendirdim ertesi gününüde değerlendirdim
İlişkiden sonra ayaklarımı yatak başlığa doğru yukarı kaldırdım ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum ama hemen yataktan kalkmak istemedim
Adetim 3 gün gecikince kan testi verdim hamileydim
Şimdi 21+3 olduk rabbim inşallah İsteyen herkese nasip etsin bende inşallah sağlıkla kucağıma alırım yavrumu
[promotil woman içeriği prowomandan biraz daha gelişmiş bu yüzden ben promotil woman almıştım ]