beyah son yarım belki 1 saati zorlu oluyor birden çok sancılı değil ama sancı geldimi kıvrandırıyor yani. Sancı gittinmi bişey olmamış gibi. Tekrar geliyor tekrar kıvran. Benimki suniyleydi. Baya yoğun hissettim ama hiç yapamam demedim Her sancının beni bebeğime yaklaştırdığını düşündüm. Güzel karşıladım. Sonunda biteceğinin bilincindeydim yani. Şöyle söyliyim doğumdan sonra bidaha çocuk mu aslaaa tövbe diyorsun ama sonra tekrar cesaret edebiliyorsun çünkü unutuluyor Sadece güzel anılar akılda kalıyor doğuma dair. Benim doğum dendiğinde aklıma ilk gelen çok ağlıyordu yanağıma koydular sustu öyle sessiz durdu aldıklarında gene çok, ağladı😍😍 bebek doğduktan sonra sancılar birden kesiliyor. Benim dikişim vardı baya eve geldim, bidaha çocuk mocuk yok dedim eşime Bu bana yetti dedim 🤣 ama şuan kızım 25 aylık. Doğumuma var 4 ay 🤣 ben bile korkmuyorum diyemiyorum her doğum kendine özel çünkü. Ne olur nasıl Gelişir Allah bilir. Sadece sakin olmanı Sancıların bebeğine yaklaştırdığını düşünmeni tavsiye edebilirim ozaman daha katlanılır oluyor, 😍