Canimbebegimm41 Arkadaslar çok şiddetli kabızlık yaşıyorum 1 aydır zorlanmaktan hemoroidim azdı resmen dr şurup yazdı ama hiç işe yaramadı kayısı vs herşeyi denedim olmuyor siz neler yapıyorsunuz nasıl çözüm buldunuz yardım edin 😭😭😭😭
AryasuMom Canimbebegimm41 bende çok sık yasiyrom bu durumu kayısı kompostosu yapıyorm sekersiz,kayısının kendi şekeri fazlasıyla yetiyor bikac kâse aç karna tuketin inşallah faydalı olur
Simsim60 Canimbebegimm41 merhaba şurup hayır etmedi demişsiniz ama yinede işinize yarar belki diye söylemek istedim.bende cok dikkat ediyorum kabız olmamak için.kabak çekirdeği akşam bir kase yiyorum üzerine su içip yatıyorum ishal yaptı düşünün.tesadüf buldum😊sonra netten baktım gerçektende fazlası ishal yaparmış yazıyordu.üstelik magnezyumda içeriyor bizler için iyi.zaten magnorm ilaçta hem magnezyum için hemde ishal yapıyor demişti doktorum.doğal yoldan kabak çekirdeği işinize yarar belki deneyin derim.
mom130 Canimbebegimm41 ben dün kuru kayısıdan bı tatlı yapmıştım suyla pişiriyorsun yumuşayıncaya üzerinde bir kaşık şeker çok az tereyaği ve ceviz. Bir yedim ki aman Allahım bağırsaklar gurulduyor Allah’tan dışarda yemedim bı yerde. Normalde yiyince etki etmiyordu böyle yedim dün baya etkili
ikizlerin_annesi__ Canimbebegimm41 zeytin yağı anında etki etmişti eğer mide bulantısı olursa limon sıkıp içebilirsin
Canimbebegimm41 Simsim60 yarın alıp deneyeceğim çok tesekkurler İnsAllah bendede işe yarar öyle sevaba girersiniz ki 😅
Simsim60 Canimbebegimm41 rica ederim ne demek 😄 üstelik yemeside zevkli bişey.kayısı yemekten midem bulanmıştı artık benmde.bunu deneyimlemek iyi oldu her akşam bir kase yiyorum valla😄