Leyyaall Kizlar 22 haftalik gebeyim asla soluma yatamiyorum, sanki sol kaburgalarim sirt kemiklerim birbirine geciyor ama sağ yattigimda hic boyle bi agri olmuyor sizde durumlar nasil? Benim gibi olan varmi aranizda?
yunusemreninannesiii Leyyaall bende sola yatamıyorum uyuşmuş olarak uyanıyorum sağıma yatıyorum psikolojim bozuldu sonra tekrar uyarıyorum sağıma cok yattım dıyorum 😑
eceturan Leyyaall bendede uyusma oluyor saga donsem sag omzzumdan asagisi tutmuyor sola donsem sol tarafim. Bende sirt ustu yatip karnimi sola ceviriyorum. Yada saga oyle yatiyorum sinirim bozuluyor yatamiyorum duzgun.
Leyyaall yunusemreninannesiii ağrım olmasa yatıcam bi şekilde ama dayanilmaz bi ağrı 5 dk bile yatamıyorum soluma, doktor bisey demedi bu konuyla ilgili ama burdan okuduklarim sebebiyle epey taktim bu sola yatma isini
eceturan Leyyaall gercekten oyle. Valla ben takmiyorum artik. Doktorlara sonsuz guveniyorum gelenekselci degilim ama eskiden amuda bile kalkip yatarlarmis. Hic bir sikinti olmamis. Doktor yuzu gormmemis insanlar. Ben sadece bu sol sag muhabbetine takilmiyorum. Sonra dan evham Ypiyorum tabi ama takmammaya calisiyorum
Leyyaall eceturan vallahi dedigin gibi dusunup kendimi rahatlamaya calisiyorum ama bi yandanda bu evhamlara yenik dusuyorum maleseff
eceturan Leyyaall aynen bende oyleyim maalesef sonra diyorum ama o zamanlar organik beslenme vardi diyorum korkuyorum fln kisir donguye ggiriyorum