2609nrgl Milissy anladım canımm aminn canım inşallah 🙏 pes etme devam et benim arkadaşım 3. Klomende hamild kaldı şuan bebeği doğdu 6 ayşık bile oldu
Milissy 2609nrgl pes etmiyorum ara da vermiyorum elimde imkan varken devam edicem inşallah onumuzde ki aylar da bana da nasip olur ☺️
2609nrgl Milissy Kuzusu koskocaman bir negatif gördüm 😢😞😞😞 pozitife dönme ihtimali varmı bugün 14. Gün
Osenaaaa Kuzusu çok teşşekürler canım bende duymustum avakado yedim umarım güzel sonuclar alırım bende 🐣🤲 gerçekten mucize bir bebek olmus rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlat olsun inşallah ❣️
Milissy 2609nrgl üzüldüm canım ama belki geç döllenme olmuştur 17. 18. Gün oğrenen de var çok araştırdım cidden idrara geç geçiyor zaten biliyorsun 3 gün sonra kan ver adet görmezsen
ada58 2609nrgl tatlım erken gebelik testlerinin yanıltıcı olduğunu söyleyenler de var acaba normal test mi yapsan
Kuzusu 2609nrgl biraz daha bekle ama stress yapma. insaAllah gönlünce olur😻 beklemediğin anda gelir miniğin
ada58 2609nrgl erken gebelik testlerinin yanılma olasılığı daha yüksek, umutlandırmış olmayım ama bence verebiliyorsan kan ver
2609nrgl Kuzusu ne güzel çıkmış değerin canımm sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim senin ilk deneme miydi birde kaç yumurtan oluştu ilişki nasıl oldu merak ettim
2609nrgl ada58 yarın versem mi ki hiç umudum kalmadı ama bugün resmen yaşama sevincimi kaybettim hiçbir şey yapasım yok
Kuzusu 2609nrgl teşekkür ederim canım. Evet ilk. Bende sadece sol yumurtalık çalışıyo ve 1 tane yumurta vardı hiç umudum yoktu yani. Doğal yolla son tedavimdi olmazsa tüp bebeye keçicektik. Çatlama iğnesi oldum ve 2. Gününden ilişkimiz oldu
ada58 2609nrgl belirsizlik olunca saatler bile geçmez ben senin yerinde olsam hiç dayanamasızdım bence git ver kanını, en azından öğrenmiş olacaksın
2609nrgl Kuzusu yaa bak bebeğin ne güzel yetişmiş sana inşallah geriside gelir canım çok sevindim senin adına 🥰🥰