Eda_Esen Poyrazin_annesi normal haftanıza göre bebekler son haftalarda yakalıyormuş zaten ayını yoksa da tombiş bi bebek olur 20 haftalığım bnmkide 2 hafta önde…
Neslinurr aysegulonr ne zaman ogrendiniz benim adetim 5 gün gecikti ama idrarda cikmiyo 1 gün geciktiginde kanda yaptırdım çıkmadı 1 haftayı buluyondediler kanda görülmesi pazartesi tekrar yaptırcam cikarmi sizce
aysegulonr Neslinurr Canım ben kendimden şüpheleniyordm başım aşırı dönüyordu. Adet olmama 4 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı sonra tam adet günüm yaptım ve çizgi belirgindi. O gün gidip kan testi verdim ve orda da pozitif çıktı
secilbektas41 Mercimek1234567 aramizda 1 gun var bende 5+3 haftaligim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲
Mercimek1234567 aysegulonr Evet ayniyiz.Kesemizi gorduk persembe kontrolum var bakalim kalp atisini duyabilecekmiyiz yanliz kanama alanm var progestan kullanıyorum insallh gecer atlatırım ..
aysegulonr Neslinurr bi kaç gün arayla test yap canım. Silik çizgi görürsen anla ki hamilesin o zaman kan testi yaptır. Çünkü 2. Çizgi silik dahi olsa o çizgide bi renk olabilmesi için hamilelik hormonunun yüksek olması lazım