Melek-Rmzn marka kesinlikle pakmaya olsun.mayanin yarısını çay tabağına koyun.damla damla süt koyun.kivami krem gibi olacak.yuzden akmasın. Çok akiskan olmasın. Karıştır.yikanmis kurulanmis yüzünüze boyun da dahil sürün.konusmadan bekleyin 20 dk.kurusun.sonra ılık suyla yüzünüzden çıkarın.ardindan soğuk suyla yıkayın.kurutun.havlu peçete ile.hafif kizarabilir geçer. 20 dk dan çok bekletmeyin. Bunu bir gün yapın diğer gün yapmayın
Bir gaftada geçiyor. Ben yapmadığım günlerde sudocremi sadece sivilcelere sürüyorum.ve çok çok iyi geliyor.
Bu maskeyi yaptığınız zaman laroche posay efacler serisinin Duo freni var kuruttuktan sonra sadece sivilcelere onu surerseniz çok daha iyi sonuç alırsınız
Not: efeclar Duo tek başına pahalı ben o yüzden yıkama jeliyle kampanyalı olanı alıyorum. Link eklicem.sadece ürünü görmeniz için.ama eczaneden alın nette güvenli değil.eczanenize rica edin getiriyorlar. Deneme boyu var getirirmisiniz diyin. Ayrıca yüz yıkama jeli pakmaya ve Duo cremle kurtulursunuz sevgiler