• Doğum
  • SND'Lİ DOGUM EVETTT BENDE DOGURDUM ÇOK ŞÜKÜRR🙏👶

Evet hanımlar dogum yapalı 10 gün oluyor normal dogum yaptım SND şeklinde merak ettiklerinizi cevaplayabilirim isterseniz minik paşamla kavuştuk sonunda çok şükür☺️🙏

@XelisaX suni sancılı normal dogum demek kısaltarak yazdım ben de Allah razı olsun kolay dogumlarınız olsun inşallah 🙏☺️

@XelisaX korkutmak istemem ama suni sancıyı zor durumda kalmadıkça vermiyorlar zaten biz haftamızla uyumlu değildik maalesef 38+2 haftalıktık normalde ama bebeğim 33 34 haftalık falan gözüküyordu ultrasonda daha fazla kalırsa doktor riskli olabililecegini söyledi öylelikle yatışım yapıldı ilk gebeliğim 7-8 saat sürdü sancı çektim dogum gerçekleşti çok şükür sancı kısmı haric herşey çok kolay inanın bide ben vajinal yoldan aldım sancıyı serum şeklinde almadım☺️🙏

@gkg1029 evet canım yalan olmasın zor gerçekten ama sonucu mükemmel rabbim zorda kalmayan kimseye suni sancı almayı nasip etmesin korkutmak istemem sizi de ama insan deneyimleyincede gerçekleriyle söylemek istiyor sancı harici herşey kolay diyebilirim özellikle normal dogumda dogru ıkınmak önemli dikişiniz vs fazla olmaması açısından buna dikkat edin mutlaka ☺️