Baharburak Miğde bulantıları ne zaman geçiyor ben su içsem miğde bulantısı yapıyor artık 11+6 dayım 4 kilo verdim kaçıncı ayda biter bu bulantı
Dmteyll Baharburak benim 17. Haftada biter gibi olmuştum şuan 28deyiz hala bulanti haplarina devam sanirim doğurana kadar kusucam
Seyma_ck Baharburak 20.haftadan selamlar hala var bazen rahat bırakıyo ara ara geliyo yine 18+3 te bulantı ilacını bıraktım ama midem bi garipti bir hafta sonra düzeldi.Ama kişiye göre değişen bir durum diyolar bulantı olayı
tugbaacng Baharburak 27deyim bulantı ilacıma rağmen kusuyorum. Herkeste değişiyor kimi hiç kusmuyor kimi de doğurana kadar kusuyor
Baharburak NazUkk çok fazla vermişsiniz kilo benimde hiç sabah bulantı olmadı ama öğleden sonra ne yesem içsem bulantı yapıyor
NazUkk Baharburak Prilamı gece 2 sabah 1 adet aldıktan sonra yemek yemeye başladım. Prilam kullanıyorsanız 4 tane içme hakkımız olduğunu söylemişti doktor
Happymommy 12-ci haftada azaldı, 4-5 kg verdim ben de, şimdi tam geçmiş değil, ama kusmuyorum da. 6-11ci haftalara göre çok çok iyiyim