Emine2222 annesinin_beybisi aynen cnm pazartesi düsnüyorum gelmezse gidemezsem bile tekrar test yapicM
yunusemreninannesiii Emine2222 canım gebe olabılırsın bende öyle sanmıştım doktorumu aradım geçme olmaz dedi kimyasal gebelikten sonra sen yine test yap
Emine2222 yunusemreninannesiii aynen saten cnm gecen ay kimyasaldi23 de basladi kanamam bu ay gelmedi adetim hamile olabilrmiym blmiyorum adetim gelmeden 22 sinde test yaptm negativ gibiydi 1 saat sonra baktim silikdi o büyk ihtimal kuruma cizgizidir yarin test yapicsm
bebekveannesiii Emine2222 sağol canım kafana da çok takma oldu mu olmadı mı diye biliyorum insanın elin de değil ama sen takmamaya çalış
Emine2222 bebekveannesiii aynen csnim haklisin ister istemez insan takiyor 😔 Allah büyüktür vardir vakti zamani..
Zuzununannesi01 Emine2222 ay maşallah ya bende geçen ay kimyasal oldu korunmadım inşallah bende de öyle olur adetimi bekliyorum ay banada dua et canım
Bade256 Emine2222 12 kasımda kimyasal geçirdim ve hemen hamile kaldım. Kimyasaldan hemen sonra kalınabiliyo. Bende şuan 7 haftalığım. Allahım evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Bu Arada gözün aydın 🥰
Emine2222 Zuzununannesi01 insallah canimm dualarim seninle ben inanmadim hala soktayim gittim 2 test daha yaptim rabbim herkeze nasib etsin onsAllah
Zuzununannesi01 Bade256 maşallah ya Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah