SimgeFatihAkarsu 12 haftalık hamileym kontrole gttm erkege benzetti gördm falan dedi yanlmş olblr mi acaba cinsiyette 😔
Duygu_k SimgeFatihAkarsu o haftada tahminde bulunmuş oluyorlarmış, benimki hiç söylememişti yanılırım yanıltırım sizi diyerek, 16+2de kesin olarak kız olduğunu söylemişti ☺️ Siz de birazcık daha sabredin ☺️
Mineebd SimgeFatihAkarsu bana 11+3’te erkek demişti doktorum. Şimdi 24üm oğluş büyüyor :) küçük haftalarda erkekse daha net olabiliyorlar ama kızda yanılma payı daha yüksek oluyo
deletedmom6295 SimgeFatihAkarsu çok erken bebek 12. haftada çok küçük kesin denebilmesi için 16. haftadan sonrasını beklemek gerekiyor
SimgeFatihAkarsu Denizz01 belirsizlk oldgu için alşverş yapamyosun soncta yoksa sağlıklı olsun hiç farktmz kız erkek
Merveoz Bnde 10 haftalık hamileyim daha heycqnla bekliyorum cinsiyeti öğrenmeyi 🤗 Erkek olsun kız olsun farketmez sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun hepimizin bebişleri inşallah ❤️
Sedakaya SimgeFatihAkarsu banada 11 ci haftamda %90 kız demişti 13 cü haftamda %100 erkek dedi şuan 16+1 deyiz😊😍
Sulemrahkuzey SimgeFatihAkarsu banada aynısını dedi canım benim bütün belirtilerim kız gibiydi çünkü oğlumda çok rahattım hiç bir şikayetim dahi olmadı acaba diyorum değişebilir mi
Denizz01 SimgeFatihAkarsu 12 hafta da net cinsiyet öğrenmek için çok erken yani değişme olasılığı yine de fazla %100 deidkleri halde değişiyor en güzeli beklemek 12 haftalok bebeğe ortak bi renk bişeyler alın en iyisi ayrıntılıdan sonr atoplu alışveriş yaparısınız biz öyle yaptık
Harunnisa SimgeFatihAkarsu benim oglanda 12 haftaliktan babasi gibi adam olacak bu dedi doktor degisme olmadi ama erkekte yanilma payi büyük kordon olabilir parmagi olabilir bir dahaki gidiste bir daha sorabilirsin bence kesin olsun
Derin_34 Bizde 13 haftalıkkem erkek bebek gibi demişti.14 ve 16 haftada da kesin erkek dedi değişmedi şuan 17 olucaz inş❤️
Tosbik SimgeFatihAkarsu canim ben 11haftalikken erkek dedi suan 24haftaligiz hala erkek. Yani evet yanilma payi var ama erkek bebekte pek yanilma olmuyor genelde kiz bebeklerde yaniliyorlar diyr biliyorum. Tabii hayirlisi neyse o olsun
Baby00007 Bana kendi doktorum 11 ve 12. Haftalarda erkek dedi başka bi doktora gittim 12. Haftada oda kıza benziyor dedi bakalım ne olacak