Pmkcu
Kubrailkan
mervekss
Kızlar bir değil iki kere şeker yüklemesi yaptırdım ailemde şekerden vefat edenler var doktorum çok titiz olduğu için bir erken dönemde birde olması gereken vakitte yükleme yaptı iki sonucu değerlendirdi yıllardır şeker yüklemesi her gebeye yapılan birşey 3 5 yıl öncesine kadar Karatay aman şeker den uzak durun diyene kadar kim şekerin bu denli zararları hakkında bu kadar araştırma yaptı hangimiz bence cevap hiç birimiz yüklenen şeker miktarı 2 baklavadaki şeker miktarı kadar hanginiz baklava yemiyor şekerli içecek tüketmiyor da buna karşı çıkanlar var anlamıyorum gebelik şekeri diye birşey var SADECE GEBELİK ZAMANI ÇIKAR DOĞUMDAN SONRA KAYBOLUR eğer ki bu yükleme sonucu şeker rahatsızlığınız var ise diyet ve insulin iğnesi baslamak zorundasınız eğer ki şeker yüklemesi yaptirmazsaniz ve böyle bir rahatsızlığınız var ve bilmiyorsaniz bebeginizdeki anormal gelismelerin farkına varamaz ne siz ne dr unuz anlamazsiniz gebelik sekerinizden dolayı bebek aşırı kilo alımına baslar haftasindan ileri kiloda gider bu sağlıklı bir gebelik değildir vucudunuzdaki gereksiz şekerden dolayı bebeginiz şişmeye baslar buda daha anne karnındayken çocuğun gelisimini kötü yönde etkiler unutmamalisiniz ki anne karnindaki bebeğe müdehale edilemiyor aşırı kilo alan bebegin doğumu zorlaşır ikinizde Allah korusun zarar görürsünüz hem kendi sağlığınız hem bebeğinizin sağlığı için şeker yüklemesi yaptırın canınızı çocuğunuzu doktora emanet edeceksiniz doğururken şimdi niye guvenmiyorsunuz gittiğiniz doktorlara hiç bir doktorun hicbirinize garezi yoktur şekerin zararlı olduğunu herkes biliyor bu şeker miktarlarına çok takilmayin 2 koca dilim karpuzda bile ne kadar şeker var karşı gelenler lütfen önce yediğiniz meyvelerin içindeki şeker miktarlarına bakında yaptırmayın diye konuşun haa yok ben kalori hesabı meyvemi yerim manken gibi vücudum var doktor eşliğinde yemek yiyip içerim diyorsanız ve dr unuz bu yüklemeyi yapmayın diyorsa 1 ay boyunca her gün hastaneye gidip devamli hem açlık hem tokluk kanı vermelisiniz bebeğinizin sağlığı sizin elinizde hanımlar iyi düşünüp karar verin 🙏