Öncelikle kafandan bu tarz soruları atmalısın 2. Tüp bebek denemem tuttu ilkinde 1 tane buldular 3. Gün aa kalite verildi ama aşırı stresliydim sürekli bir düşünme yok emriyo iyi degil yok yatmaliyim yok bunu yememeliyim derken uykusuzluklar tutmadi umudumu kaybettim aklımdan anne olma fikrini bile çıkardım ama eşimin desteğiyle son 1 kez deniyim dedim hiç kafama takmadım baktim daralıyorum çiktım yürüdüm müzik açtim oynadim güleceğim eğleneceğim ne varsa yaptım foktorun verdigi ilaclari saati saatine aldım ve vücudumu arindırcak ne varsa yaptım 6 tane 5. Gün bb kalite yumurta buldular 1 tane transfer edildi ve şu an 34 haftalık hamileyim allah sana ve isteyen herkese nasip etsin ama 6 yıllık zorlu bir süreçten öğrendiğim tek bir şey var herşey kafanda bitiyor sen nekadar sakinsen herşey okadar güzel oluyor normal yollardan hamile kalmis olsak ne 3. Gün embriyo ne 5. Gün embriyo fark edicek kalitesini bile bilemiycez bu yüzden sakin ol ve başka şeyler düşün ve olumlu düşün sen inanırsan olur olmasa bilr güçlü kalırsın