EmiliAmirli 165 boy 71.700 kilo Yaşım 25 Kendimi çok kötü hiss ediyorum.Nasıl zayıflayacağım bilmiyorum. Çok kilolu olup zayıflayanınız var mı? Belki bana yardımınız dokunur 😞
kahvesever__ EmiliAmirli canım bol bol sebze tüket ve et tavuk balık tüket ve bol boş su iç birde yürüş yap hamilemisin
BelmaAryen EmiliAmirli aynı boydayız. Ben 73 kiloyum ve hamilelikte 6. ayım. Ben de aynaya baktıkça üzülüyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum 😔 Çalışıyorum bir yandan da yani yürüyüş vs yapmaya mecalim kalmıyor. Acaba son aylar nasıl olacağım çok modum düşüyor 😔😔
drytcvkarsln EmiliAmirli 58 ile hamile kaldım 5 aylık oldum 71 kilo oldum ilk gebeliğimdede + 28 ile doguma girmısım ama verdım bikaç ayda suan bende kötü göründüğümü düşünüyorum ama bebişşş var 🤗
Selin12- BelmaAryen canım merak etme doğum dan sonra kilo verirsin yanliz sakin çevrendekileri dinleyipte şekerli şeyler tüketme yoksa daha çok kilo alırsın süt yapmaz sadece sana kilo yapar
BelmaAryen Tabii en önemlisi bebişlerimiz🥰🥰 sadece bazen modum düşüyor. Ne yapayım kılık kıyafet olmuyor. Kabanım yakında kapanmaz mesela eminim. Bir de sırt bölgem de yağlanmış en çok buna üzüldüm. Sağlıkla gelsin miniklerimiz.
EmiliAmirli Hayır hamile değilim.Daha doğrusu bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken.Allah kimseye yaşatmasın.Ama hamile olanlarda kilosuna dikkat etmeli bence