Edali09 Burcu_akbb sezeryanliyim pazartesi kesinlescek, büyük ihtimalle o tarihlerden birinde olucak. Ayin 31nde 39 hafta oluyorum.
Susamtanemm 2 ocakta bebek hala gelmemis olursa sezeryanla alırız dedi Dr şuan 39+0 ım bebek ters birde
Burcu_akbb Edali09 sezaryen okadar bekletiyorlarmı ben 38 diye planlıyordum şehirde benim 3. Sezaryen 🤕 bence 1 ocak olun 31 olupta 1 senesi boşa sanki geçirmiş gibi kimliğe yazılmasın en gzli 1 Ocak
Edali09 Edali09 Burcu_akbb ve 31nde olsa bile doktor, 1 i yazarız sıkıntı olmaz dedi. Kasilmalarim çıktı beklemeyebilirler
Gamze738 Edali09 Bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum sürekli ama o kadar bekletirler mi 34 hafta olduk biz bugün
Edali09 Gamze738 selam bayanlar, şehir hastaneside olsa 38 de almıyorlar, 39a kadar bekliyorlar. Günümü verdiler 39+2 de doğum yapicam allahin izniyle
Halime0638 Edali09 peki senin önceki de sezaryen oldugu icin yine oyle olucakmis 39 u beklemeden normal doğumla gelmek isterse nolacakmis ?
Burcu_akbb Edali09 bnimde yapmışken 22.2.2022 de alsın bari 😂 normalde 26 şubat bekletiyosa O tarhe alsınlar dicem zaten
Edali09 Halime0638 hafta nin hangi gününde olursanız olun sanciniz geldimi, kadın doğum acil bölümüne basvuru yapacaksiniz.