EbrarHarmanci Merhaba tatlış anneler ilk gebeliğim oldu için endişeliyim ve ank yabancıym hangi hastaneye gtsem pahalı ona vericme çocuma harcarım sizletden ricam özel veya devlet yada sgk olarak karşılayan hastane ve tavdiye edebilceniz doktor varmıdır ❤🙏🏻🤗
MerveAkbs EbrarHarmanci aynen öyle ben de bu hastanelerin pahalılığından muzdaribim ama bugün özel Keçiören hastanesine sordum normal Doğum 1500 Sezeryan 2000 tl dediler bana uygun geldi bakalım şimdilik Keçiören eğitim araştırma hastanesine devam oradaki doktorum da gayet iyi.
EbrarHarmanci MerveAkbs aaa tatlm birbirimize çok yakınız bende kuşcağızda oturuorm hangi doktora gidiosun tatlm
MerveAkbs EbrarHarmanci paket olarak değilmiş tek Doğum ücreti her muayene test ücret farklı güvenceye göre muayene ücreti de değişiyormuş
MerveAkbs EbrarHarmanci ben de ataparkta oturuyorum baya yakınız hem de😃 filiz hanıma gidiyorum şimdilik memnunum da
EbrarHarmanci MerveAkbs emekli demi filiz hanım yanliş bilmiosam kuzum yaa ayrıca hastane nasıl bn dün zübeydeye gttim pişmab oldum leeşş gbi kolumun damarı patlıcaktı ve bebeğimin kalp atışını duyamadm herşeyi geç verdikleri resimde bile belli olmuyo ilgisiz saygısız bi yer
Mervecvn MerveAkbs kzlar bnde kuscagizda oturyorum sanatoryum hastanesinde benim doktorum cafer bey mükemmel bi insan cok ilgili ama dogum icin bende hastane aryorum
MerveAkbs EbrarHarmanci filiz atak diğer doktorlara göre daha pratik ve iyi ama ben çok ilgi isterim dersen Emre beye git derim o da gayet iyi ilgili. Ama evet kalp atışını duymak için gittiğim zaman cihazın ses çıkışı olmadığı için ben de duyamadım ama doktorum herşeyin çok iyi olduğunu söyledi. Benim içinde hastanenin eksisidir ama diğer hastanelere göre daha iyi Zübeyde hanım gibi. Arkadaşım orada hemşire ve gelme diye yalvarıyor kız. O kadar vahim bir hastane.
MerveAkbs EbrarHarmanci ayrıca özel hastanelere verecek o kadar paran yoksa onun yerine bebeğinin eksiklerini almak istiyorsan devlet hastanesinde muayene ol benim gibi doğumu da daha uygun başka bir özel hastanede yap.
EbrarHarmanci MerveAkbs ikisinede bi gitmek lazım bakalm inan çok yüksek gelio bn lokman hekime gidiodm ama doğum paketi çok yüksek 4000 lira tatlmm yaa ben bebeğime harcarım yani
MerveAkbs EbrarHarmanci aynen öyle bebişlerimize harcarız henüz o kadar zengin değiliz 4000 7000 Doğuma verecek kadar 😃 ikisini de dene tarafını seç 😋😃
MerveAkbs EbrarHarmanci randevulu orası da arayıp randevu alıyorsun. Filiz hanım ve Emre beyin randevuları çabuk doluyor sana gün verdiğinde hemen o tarihe randevu al.
EbrarHarmanci MerveAkbs artık keçiöreni tavaf ederim 🤣🤣 güzel bi gebelik geçsin istiyorum keçiören eğitmin cihazları nasıl yeni mi zübeydenin ki eski bildin külüstür
MerveAkbs Mervecvn çok temiz bir hastane değil zaten sanatoryum gerçi yeni yapısı temiz ama diğer yan binalar berbar durumda.
MerveAkbs EbrarHarmanci dediğim gibi kalp atış sesini duyamadım ses çıkışı yok ultrason kağıdı da vermiyorlar çıktı yok bunlar kocaman bir eksi benim için ama dediğim gibi doktorumdan memnunum. Muayeneleri devlet hastanesinde olmakta bi sakınca zaten şuan başındayız ayrıntılı ultrason için falan Keçiören hastanesine gidicem özele. Ama sürekli özele gidemem muayene ücreti 30 ayrıntılı 50 tl
MerveAkbs EbrarHarmanci dediğim gibi kalp atış sesini duyamadım ses çıkışı yok ultrason kağıdı da vermiyorlar çıktı yok bunlar kocaman bir eksi benim için ama dediğim gibi doktorumdan memnunum. Muayeneleri devlet hastanesinde olmakta bi sakınca zaten şuan başındayız ayrıntılı ultrason için falan Keçiören hastanesine gidicem özele. Ama sürekli özele gidemem muayene ücreti 30 ayrıntılı 50 tl