Nihanus Haticeey maalesef kabullenip devam etmek gerekiyor bazen elimizden geleni yapacağız olmuyorsa bu bir dönem elbet geçecek diyip oluruna bırakmak lazım ☹️
Haticeey Nihanus Aynen canım öyle yapıyorum zaten yoksa stres yapınca sütüm azalıyor yorgun düşüyorum bebeğimiz için dinç durmak gerekiyor elimizden geleni yapıyoruz
Hilalkhrmn417 Haticeey bir de ebebekler de satılan kiraz çekirdeğinden yapılan kemer gibi birşey var ya sancısı gideriyormus öyle söylüyorlar kullanana denk gelmedim hiç arastirmak lazım aslında
bykarakan Haticeey kızım gazlı olmadığı için ben kullanmadım canım metsil kullanıyordum ben gaz damlası önerisi olarak dedim burda çok okudum nurse harveys biogia doğru yazdım mı bilmiyorum bunları okumuştum metsili de 5 damla kullanıyorum
Bernako Haticeey Bir çay kaşığı kimyonu içme suyunuza katıp için çok faydasını görürsünüz inşallah. Burada söyledigim birkaç anne denemişti çok işe yaramış
Haticeey Bernako Tamam canım öyle yapayım bide humananın kimyonlu rezene içiyorum ama pek fayda etmedi
Onner Haticeey daha dün instagramda bir hamile bilgileri sayfasında okumuştum, duş aldırın sonra zeytinyağını hafif ısıtıp karnına masaj yapın diyordu çok anne öyle yaptığını işe yaradığını yazmışlardı.