Melteminkuzusu Kizlar 31 olduk çok şükür ama kızımın gelişimi bir hafta geriden geliyor kilosu1363gram düzenlidir besleniyorum dokforum böle giderse 37 alırım dedi ne yapsam kilo almiyo moralim bozuluyo aynı dertten muzdarip olan var mi
Hilal-_19 Melteminkuzusu canım aynı durum bende de vardı hatta 3 haftaydı gerilik 38.haftada dogum yaptım 2 aylık olduk bile
SayeMom Melteminkuzusu aynısı bendede çıktı karın çevresi 1-2 hafta geriden gelıyor denildi muz ceviz gunde 2 yunurta ye bebek yetişiyor inş
Hiranurr00 Melteminkuzusu cnm bende 30.+2 de gittim benimki.1kilo 60.gram benimkide geri cok korkuyorum hata doktprum belkide alta yatan bebekte bi hastalik var dedi
Brcmsrl Melteminkuzusu benimde bebeğim 3 hafta geriden geliyor 37+4 te sezeryan olacağım en son 36+1 de 2154 Gr di. 2500 Gr olsun diye uğraşıyorum Yemedigim kalmadı benimde
Hiranurr00 Hilal-_19 benimde 3 hafta kadar geri kac kilo dogdu peki canim bide kac haftaliken gerilik basladi
K-elebegim Hilal-_19 canım bebegin kaç kilo doğdu ciğer geliştirici yaptin mi kuvéze girdi mi benim bebegimde de var 3 hafta gerilik 37 de alıcak doktorum aşırı stres yapiyorum
Melteminkuzusu Hiranurr00 ben dün ozelede gittim canm anne küçük baba küçük genetik dedi bebeği besleyen damarlarda bişe yok dedi
Hilal-_19 K-elebegim yeni gördüm kusıra bakmayın 33. Haftada 4 doz ciğer geliştirici oldum 4 doz 38 de dogum yaptım dogumdan bir gün önce 2 doz dHa oldum ciğer gelşştirici 2885 gram dogdu oğlum şükür küvoze girmedi
Hiranurr00 Melteminkuzusu bende ozele gidiyorum canim bende minyom tipliyim esimde ama anlamadigim niye gelismiyo kilo almiyolar
Hiranurr00 Melteminkuzusu bende suan seninki tam kac haftalik ve kac kg bide benimkinin hareketleride bastan beri cok yavas cidden artik korkuyorum
Melteminkuzusu Hiranurr00 30+5 de 1363 gramdi bugün tam 31 olduk hareketleri bana göre iyi cevremdekilere göre dıştan gorunmuyo ah bı sağlıcakla dogursam piskolojim bozuldu resmen
2405Sm Hiranurr00 canım seni heptir görüyorum ben gibi pimpiriklisin belli ama sen ve eşin minyon sa bu gayet normal bir şey benim bebeğim de taa başından beri 4gün geri de bi de ilk bebeğim 4hafta ilerideydi sen düşün bende korkuyorum bu hafta korkuyorum 18haftalığım inşaallah gelişmiştir
Hercai00 Brcmsrl benimde bir hafta geriden geliyor dedi ama size bakınca sanırım 3 hafta falan en son 33 de 1960 dı
Melteminkuzusu Brcmsrl bı bebekler neden kilo almaz aslında onlara yarasın diye okadar şey yiyoruz ki sevmediklerimizi bile yiyoruz banamisin demiyolar banada 2500 olsa korkma dediler
Hercai00 Salı günü doktora gidecem bakalım ne diyecek bir sıkıntı olmazsa 38 de alırım dedi 2. Gebelik bende minyonum
Brcmsrl Hercai00 karnın nasıl benim ki 6 aylık gibi sanki mont giyip önünü kapatinca pek belli bile olmuyor
Hiranurr00 2405Sm evet bnde minyomum esimde minyom ama canim korktugum dr dediki acaba altan yatann bi hastalikmi var bebegin asiri korkuyorum oyuzden ilk cocuk olunca asiri derecede korku oluyo