inciirem Kızlar sezeryanla doğum sonrası süt geç geliyormuş etrafımdakiler 3. Güne geldiğini söylüyor. Yani doğum yaptığımız gün hemen mamaya mı başlanıyor yoksa boş bile olsa memeyi emerek mi yetiniyor bebiş tecrübeli anneler yardım edebilir mi
Kksll inciirem Bol.bol.emziriyorsun zaten ilk başta su gibi geliyor oda bebek için çok faydalı olan kolastrum. Emzirdikce gelir sağma makinasıylada destek verebilirsin
serapinci inciirem sezeryandan çıkar çıkmaz hemşire göğsümü sıktı hemen süt geldi etrafa bakmayın rahat olun gelir sütünüz.
aley_ckmk24 inciirem odaya girdim bebeğim geldiği gibi emzirdim hemen geldi sütüm. Size öyle diyenleri takip stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun. Herkesinki bir değil😊 sen sadece bebeğine odaklan iyi düşün 😍🌸
ikicocukmeselesi inciirem canım herkesim dediğine kulak asma tabikide mama konusunda hazırlıklı olabilirsin ama benim sütüm odaya gittiğim gibi geldi
inciirem Kksll yani o gün illaki bir şeyler gelir diyorsunuz dimi 😅 ilk gebeliğim o yüzden biraz takıyorum aç mı kalır mamayı ne kadar nasıl veririm falan diye
serapinci inciirem bende cok taktım napıcam diye düşünüp durdum ama o an süt gelince aklımı karıştıranların bolca kulaklarını çınlattım😂
Aliye1997 Banada sezeryandan 3 gün sonra falan geliyo dendi ama benim şimdiden az az gelmeye başladı bile