Elfgrcn Kızlar iki gündür biraz fazla yürüdüm yoruldum dışarda işlermiz vardı. Dünden beri çatım ağrıyor sanki aşağı baskı yapıyor gibi yorulduğum için mi acaba? 34+0 ım bugün. Yoksa 34üncü haftaya girdiğim için mi ağırlaştım anlayamadım
Allahneverdiysee Elfgrcn çatı ağrısı ben de çekiyorum allah yardımcımız olsun . Yorulduğum günler daha çok artıyor ağrım 😅
Sumeyye67 Elfgrcn çok yorulunca da oluyor ama sanırım son aylarda oluyor benimde çok oluyor doktor normal olduğunu söyledi
mekutlu12 Elfgrcn ben aylardır yaşıyorum o ağrıyı çok erken başladı her akşam başlıyo sabaha kadar kilitleniyorum resmen yorulunca daha çok oluyo tabi
Elfgrcn Allahneverdiysee benimde ondan oldu herhalde anlayamadım daha öncede oluyordu ama böyle şiddetli değil😂
-a3008- Bende 28. Haftamdayım 2 haftadır çatı ağrısı var doktor çok normal doğuma hazırlanıyo vücudun dedi. Ama özellikle ayakta kaldığım çok yürüdüğüm iş yaptığım gün inannılmaz ağrıyo 😢
Elfgrcn -a3008- o haftalardan beri benimde oluyor ama bu kadar şiddetli değildi hiç bebek büyüdüğü için herhalde
poncikveannesii -a3008- şu an aynılarını yaşıyorum kaburga ağrısı sırt yanması ağrısı çatı ağrısı var o mudur emin değilim vajinanın yan tarafındaki kemkler bebekte sürekli aşağıdaymış gibi geliyor sizin öyle mi