Marygur Arkadaslar belli bi sebepten oturu progestana basladim fakat ilaci ictikten yaklasik bir saat sonra bariz alkol kafasi yapiyor. Sersem oluyorum basim donuyor mayisiyorum gevsiyorum. Tabi uykuda bastiriyor uyursam rahat uyuyorum ama uyumazsam resmen alkollp gibi hissediyorum bu normal olabilirmi? Ilac recetesinde depresyon oykusu olanlar dikkatli kullansin yaziyor. 2 yil once panik atak tedavisi gordum 6 ay antidepresan kullandim. Progestan kafayi guzellestiriyormu bilgisi olanlardan yorum rica ediyorum..
slmdnr Marygur yan etkisi cok alttan fitil olarak kullanirsaniz sknti olmaz insallah once doktorunuza danisin tabi depresyon oykusu olmayan gorumcem bile bana agir geldi diyordu
Evremanne Marygur bünyeye ağır geliyor da o yüzden doktora söylediğin an vajinal almanı söyler zaten bana günde 3 defa ağızdan demişti acil doktoru resmen ayyaşlar gibi sızıp kaldım her köşede kendi doktorum günde iki defa vajinal al iyi dayanmışsın ağızdan o ilaç seni mahveder ağır gelir günde 600 mg demişti şuan iyiyim bir sıkıntım ypk
Kadze Marygur ağızdan alımca asırı kafa yapıyor evet fitil olarak kullanmak daha sağlıklı ve daha etkili
Msna Marygur ben gece yatmadan alırdım böyle etki etmesin diye gece uykumdan uyandırır başım dönerdi sallana sallana yürürdüm Allah yardımcın olsun zor bir ilaç başka şekilde dd kullanılıyor diye biliyorum bir doktoruma sor isterden canım
Taila Normal bende kullandım uyuman şart yada vajinal yoldan alıcaksın doktoruna danışabilirsin bu konuda ne için aldığına bağlı düşük önleyici olarak kullanıyodum ve dediğin gibi dilim dönmüyodu yürüyemiyodum başım dönüyodu kısacası sarhoş gibi yapıyor düşük olmasın diye kullanıyorsan alttan al derim tabi önce doktoruna danış canm Allah şifalar versin herkese
Marygur Evremanne gunde 3 defa agizdan cok degilmi? Gunde 1 defa kullaniyorum oda gece uykudan once al dedi yan etkisi sebebiyle demekki. Yani bu ilaci gunduz aldigimi dusunemedim suan. Gece iciyorum 1 saat sonra uykum geliyo kotu oluyorum ve yataga girdigim an uyuyorum ki ben yatakta 2 saat donen bi insandim. Yaklasik 3/4 saat sonrada wc ihtiyaci yada cocuk uyaniyor ondan oturu uyaniyorum ve kafam gayet iyi acilmis oluyor iyi oluyorum.
mirayyy Bende 5 hafta kullandım feci uyku ve sersemlik yapıyor,bencede vajinadan almak en mantiklisi ama doktorla konusmakta fayda var
Frida Alkole zam gelen şu günlerde doğumdan sonra da progestana devan etmeye karar verdim ben. Ne zaman içsem 2 bira içmiş gibi hissediyorum 😀
Marygur Frida alkol ornegini verdim cunku ben antidepresanda kullanmis bi insanim ama antidepresan asla boyle yapmaz sadece rahat hissettirir, bu ilac bildigin konusurken bile sacmalamama sebep oluyor, bu yuzden cok tuhaf geldi, henuz 3 gun oldu iceli