Ekimdio Merhaba sevgili anneler formda yeniyim Bağcılar Medipol Hastanesine gittim ilk zamanlar ama değiştirmek istiyorum önerilerinize çok ihtiyacım var teşekkürler şimdiden🙏🏻🌱
iremss Ekimdio medipolde isterseniz derya yaşar’ı öneririm 2. Gebeliğim yine onunla ilerliyorum memnunum ama hastane değiştirceksnz bişi diyemedm 😂
Ekimdio Fatmanur40 Fatmanur40 Merhaba Elif Çiler Eren hanıma gidiyordum tsh değerlerim yüksek çıkmış fakat bana bişey söylemedi arkadaşım sonuçlarımı kendi doktoruna attı o da ilaç kullanmam gerektiğini söyledi muayene ücretleri de çok fazla olduğu için değiştirmek istiyorum 🌱
Cicekanne Ekimdio belki Elif hanım gerek duymamıştır yüksekliği kadar çünkü alanında baya iyi bi doktor bende vajinal varis vardı bazı doktorlar olmaz dedikleri haldo o gayet rahatlattı normal doğum hususunda ama fiyat için birşey diyemem baya aldı başını gidiyor
Asyakader Bağcılar’da en iyisi medilife bence canim Billur babacan çok iyi bir doktor muayenesi 130 TL bence iyi bir doktor çoğu bayanlar onu tercih eder