gamzecapanoglu Birseniz yenilebilir ama dışardan yiyecekseniz içine kulanilan marul maydanozların yıkanmasına özen gösterilmeli. Ben ilköğretim alıp otlarını kendim sirkeli suda yıkayıp öyle yiyorum 😊
AysegulAloluAcikgoz Birseniz icinede tadlandirici icin bulyon koyuluyormus o yuzden yenmese daha iyi olurmus benimde canim istedide yemedim ilk hamileligimde de yememistim. Tabi cok caniniz istediyse tadimlik yiyin o kadardan da birsey olmaz
turefb Birseniz ben yiyorum valla hiç de bişey olmadı🤭 sadece midemi bağırsaklarımı bozuyor bazen o da normal😅 etsiz yiyorum tabiki ve genelde evde kendimiz yapıp yiyoruz
denizin_annesii Birseniz ben çok yedim bebek hickiriyordu bazen acı biber yerim döner lahmacun filan yerinde mutlaka yanında süs biberi yerim hıçkırık tutuyor gibi doğduğunda aciya karşı dirençli olur kesin 🤭😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣
gamzosgamzos Birseniz ilk gebeligimde 2 gunde bir yedigimde oldu zararı yok rahatlıkla yiyebilirsin 😊
Birseniz Oznurkk bende yenir diye düşünüyordum canım googldan araştırdım yenilmez yazıyordu burdanda sorayım dedim yedim zaten
Oznurkk Birseniz içinde et olana yenilmez denilmiştir bence gerçekten çiğ şeyler gebelikte büyük zararlar verebiliyor 🌸