gzde355 aminn canımm🤲 ben balıkesir araştırma hastahanesinde olucaktim canım yarısını sigorta ödemeli şekilde 14_15- bin tl ameliyat ücreti var dedi doktor tabi bunun gelmesi gitmesi tahlili endeskopisi derken 20 bin lirayı geçecekti. ben 2 sene önce karar vermiştim ama eşim izin vermiyordu ölürsün diyordu çevremizden 2_3 kişi aynı doktorda ameliyat oldu çok güzel kilo verdiler derken sonunda eşimi 1 hafta önce falan ikna ettim ve hemen doktorun numarasını aldım konuştum pcos var çocuğum olmuyor deyince zaten bu ameliyatı kesinlikle olman gerekiyor pcos %90 yok ediyor şekeri yok ediyor dedi doktor ve farklı illerden gelen bir sürü hastasi var bu doktorun insgrami da var bakabilirsin ferhat çay . benim de korkularim vardı ama +100 kilo bir insanım bu şekilde yaşamak zaten bana azap gibi gencecik insanım iki adım yol yürüyemiyorum eşimle rahat rahat foto cekinemiyorum kilomdan utandığım için ve eşim de çok zayıf bir insan. bebeğim zaten olmuyordu hep koca karı kıyafetleri giyiyordum bulamıyordum kıyafet bunları düşününce o korkular gözüme hiç görünmedi çok zorlansam 1 ay zorlanirim dedim ama ben yine doğumdan sonra emzirme bitince ameliyat olmayı düşünüyorum