Anne58 Kızlar alkolsüz malt içeçeği Malta’na marka olan bebeğe kilo aldırıyormuş daha önce duyanınız yada içen var mı
Ilkannelik Anne58 alkolsüz malt içeceği kullanıyorum süt e fayda yapıyor artması icin ama kilo icin birşey diyemem
pamuk_anne Anne58 sütü arttırdığını duydum ama alkolsüz yazsa bile normalde alkol tüketmeyen bir insan olarak hamilelik dönemimde bu riski asla alamam. Yani doğumdan sonra da alamam aslında :)
Gxxxe Ben sut yapmasi icin ilk.cocugumda kasa kasa ictim.. Cok memnundum.. Ama.kilo.konusunu.bilemiycem..😊
Anne58 Gxxxe Yeni doğum yapmış bi tanıdığım söyledi bana da alkolsüz yazıyo ama tereddüt ettim doğrusu
Gxxxe Anne58 kesinlikle alkolsüz arpa.suyu.. İcerigini olursanız ikna olursunuz.. Ben e bebekden sipariş veriyordum.. Ama dedigim.gibi hamilelik de bilmiyorum
Anne58 Ilkannelik evet herkes süt artırdığını söyledi ama hamilelikte kullanılabilir mi acaba kararsız kaldım
Anne58 pamuk_anne bende içmek için aldım ama dediğiniz gibi tereddüt de kaldım ağzını açtım ama içemedim dedim buraya yazayım belki fikri olan arkadaşlar vardır