Obiranne
Çok şükür diyerek başlamak istiyorum ikinci sezeryan olacağımdan 8.08.2018 tarihli planlı sezeryan için gün sayarken aşırı stresliydim.artık neler olacak biliyordum ve ilk sezeryan hikayem çok içaçıcı değildi.Son haftalar sık kontroller için gittiğim gün çıkan sancılar ve rahim yırtılma olasığı sebebiyle acil olarak 27.07.2018 sabah 11:10 3500 kg 51 cm oğlusumu ikinci askerimi kucağıma almak masip oldu.Aileme 5 dk mesafede oturduğum halde herkesin tatilde olması sebebeiyle yalnız bir doğum geçirdim Ameliyathaneye giderken 8 yaşındaki oğlum ve eşime el sallarken içimdeki burukluğu ve anestezi anına kadar ağladığımı hatırlıyorum.Herşey masip demiştim daha çnceki yorumlarımda eğer ailemden uzakta gelin olsaydım tuh vah larla başlayan cümlelerim olurdu.Uykusuz geçen gecelerimde hastane odası için süslemeleri planları ve kişilere iş bölümü yapmıştım tabiki hiç biri olmadı çünkü eşim koşturmacalı bir gün geçirirken hiçbirşeye fırsat bulamadı.Ama hiçbirley sağlıktan önemli değil yavrum erken geldi çok şükğr bebek sarılığı dışımda bir sorunumuz yok.Erken geleceğini tahmin ediyordum ama 36+6 geleceği aklıma gelmezdi.Son gece meğer doğum sancısı çekiyormusum.Diyeceğim çokda planlamamak lazımmış ☺️Akışına göre yaşamalı.Bu arada sarılığı biraz yüksek olumca bir gece hastanede sabahladık o gece sütüm gitti mama bermek cok zoruma gitti bırada galactago önerilerini görmüştüm aldım ve gerçekten faydasını gördüö tavsiye ederim.rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin sevgiyle ve sağlıkla kalın💖💕