Limonveannesii Hanımlar hamile çekimi yaptırmak istiyorum fakat kıyafet için farklı şeyler düşünüyorum elinde olan yada böyle farklı kıyafet kiralayan siteler var mı biliyor musunuz?? Tesettürlüyüm bu arada
poyrazinannesi3547 Limonveannesii Antalyadress vardı sanırım instagramda hamile kıyafeti kiralayan ama tesettür için varmı bilmiyorum bi bakın isterseniz biz İzmirde yaptık stüdyo çekimi kıyafet onlara aitti böyle fotoğrafçılarda var
Limonveannesii bykarakan bulunduğum yerde fotoğrafçılara sordum ama kimsede tesettürlü kıyafet yok malesef
Papaatyaam_38 Benim fotoğrafçımda vardı ama tesettürlülere uygun değildi tüldü bende bi kere giyeceğim diye dolaptan aldım dolapta duruyo birsürü para vermeye gerek yok bence ☺️
poyrazinannesi3547 Elisa2022_ Karacabebekstudyosu insta adresi birçok kıyafet seçeneği var yer karşıyaka alaybeyde bebek ve hamile çekimi yapıyorlar
Limonveannesii bykarakan malesef bende hep açık gördüm bir sürü kıyafetim de var abiye ama hiçbiri denk gelmiyor artık bir kerelik bir şey için fazlaca ücrette ödemek istemiyorum
poyrazinannesi3547 Elisa2022_ rica ederim evet yaptırdım şuanda 500 tl güncel fiyatlar kıyafet ve 20 digital poz
poyrazinannesi3547 Elisa2022_ Hadi hayırlısı inşallah 32 haftalıkken yapıyor genelde bu fotoğrafçı canım