Kbrmrh Arkadaşlar merhaba burada yeniyim. 9+2 yim şuan :) bugün aklıma geldi etsiz çifköftenin zararlı olabileceğini düşünmüyordum ama internette çok yazı var kafam karıştı. Son 3-4 gündür günde 1 tane dürüm şeklinde yedim :( ( etsiz çigköfte , lavaş ve sadece kıvırcık limon nar ekşisi) şeklinde. Acaba yorumlarınızı alabilir miyim?
1prensesannesi Kbrmrh yorum olarak olsada yesek ne güzel anlattin bayılırım zaten 😅 bişey olmaz et olmadıktan sonra rahatlıkla ye ben yemeye başlayınca dürüm şeklinde iki tane yetmiyordu düşün 😂😂
Seyma18 Kbrmrh daha az önce yedim valla 😊 sürekli de yiyorum gebeliğin başından beri 😊 25haftamdaym çok şükür 😊
pamuk_anne Kbrmrh ben de yedim yiyorum yiyeceğim :) :) :) inşallah bişey olmaz, canım istiyor çünkü...
CansuOztomurcuk Kbrmrh Bende canım istedikçe yiyorum. Fakat doktorum çok baharatlı olduğu için tüketmememi söylemişti. Valla insanın canı istiyor. Hamilelikten dolayı değil normalde de canım çok çekerdi ve yerdim.
Edayekta Ilk gebeligimde yedim valla hic bir skimti olmadi cok sukur bu gebeligimdede yedim hatta canim cok istedi etlii de yedim
Kbrmrh 1prensesannesi 1prensesannesi bende aynı şekildeyim zaten sürekli aklımda çiğköfte aşermek ise bu ondan başka bişi istemiyorum :( ama 1 tane ile yetinmek zorundayım fazlası mide ülseri falan bişeyler yazmışlar çok korktum :(
1prensesannesi Kbrmrh valla ben dayanamiyorum iki tane kesin yiyorum alınca 😂😂 çok şükür midemde bişey olmadı
1prensesannesi Kbrmrh 😙😙 ye canım bulgur sonuçta ben bazen kısır yapiyom almaya usenince basiyom ona aciyi😂😂
Kbrmrh 1prensesannesi kısıra da hayır diyemem zaten :) dışardan alınan olduğu için korkmuştum aslında :)
1prensesannesi Gulsahh valla diyom ya olsa da yesek bu saatte ne herif gider alır ne de ben arayıp getireni bulabilirim yarın alacam ama icimde kalmasın
1prensesannesi Gulsahh vardır canım cigkofteci ömer usta 😂😂 komagene o ses tatlıses hahahahah cigkofteeeeeee😂😂😂
1850 Bence etsiz olanlar yenebılır. Bende bır kac kez özellikle canım istedi yedim suana kadar. Sıkıntı olmaz bence 😁ınsanlar neler yeyıp ıcıyor ya
Kbrmrh 1850 midye tava da istiyo canım da ona korkuyorum hiç bulaşmıyorum :) ben tam bir pisboğazmışım 😂😂😂🙈🙈