Dalinimmm0412 Hanımlar 7 haftalık hamileyim ve kahverengi leke geldi iki kere bu ne anlama geliyor hemen doktora gitmelimiyim?
Serapp11 Dalinimmm0412 bende yaşadım mutlaka doktoruna görün hap iğne gibi şeyler verir tehlikene bağlı olarak
Canimkizim35 Dalinimmm0412 bende 30 haftaya girdim kahve rengi bi parça gibi geldi 1 saat oldu cok endişeliyim ve çok korkuyorum bi bilginiz varmi
Hunilininbirii Git canım benimde sürekli kahverengi geliyodu acile gittim bişey yok dediler diğer gün kan gelmiş kendi doktoruma gittim düşük tehlikesi geçirmişsin dedi ilaç verdi
Dalinimmm0412 Hunilininbirii bende acile gittim hafta sonu olduğu İÇİN iğne verdi bir de folik asit carşamba günüde randevum var doktorumada mutlaka sorucam
Eiremakyuz Bende 6+3 haftalık hamileyim 4-5 Gün önce hafif bendende geldi yerleşme akıntısıdır diye düşünüp gitmedim birşey olmuş mudur ya ağrım falan hiç yok folik asitte kullanıyorum öğrendiğimden beri 🙄
Dalinimmm0412 Eiremakyuz Benim kasıklarım da sürekli ağrıyor ama normal diyorlar doktorumada sormuştum normal demişti bebek yerleşmesi dedi, Canım bence doktoruna bi sor ne olur ne olmaz bence carşamba günü gidip sorucam
Dalinimmm0412 Canimkizim35 Canım bence bi doktora gözük şimdi biz ne desek yalan olur en iyisi doktoruna gözükmek, korkma sakin ol ama görün kesin