Ezgitombak Brasvg ya ben çok erken öğrendim sanırım. 14,79 idi 3 4 gün önce yarın kontrole gidicem acaba kaç günlük 🥺
Brasvg Ezgitombak daha sonra yükselmiş mi diye kan verdiniz mi pazartesi günü tekrar kan vereceğim ben iki günde bir ikiye katlamasi lazım sağlıklı bir gebelikte
Tenay 13+2 %70 erkek dedi doktorumuz cinsiyet olarak. Kız olursa kesin bade koyacagiz Erkek olursa ateş, yaman yada yağız düsünuyoruz
Smyrayldrm Ezgitombak 1.ogkumun adı Çinar Mehmet 💕 2. Oglumun adı Hamza 🥰 3.oglumun adı kısmet olursa Eymen bebek olacak 🙏 🤭 😅
Firdevs69 Zeynep_yldrm1 çocuk o ismiyle beraber anlamınıda taşıyor bu yüzden bence bir isim koyulmadan çok iyi düşünmeli derin araştirilmali kolay karar verilmemeli ben bu yüzden 37+ 3 haftalık anca karar verip birşey koya bildik kaç isim isteyip de vazgeçildi şuanda 38+6 yarin tam 39 haftalık oluyoruz kizimla ama bizim kiz biraz nazli çıktı sanirim çevremde hiç 39 haftaya kadar duran kiz bebek görmedim hep önce doganlari gördüm 🤩 🙈👼🏻🐣
Zeynep_yldrm1 Firdevs69 teşekkür ederim 🤩 çok az zamanınız kalmış rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🥰
emineerustun @"Ezgitombak bizimkisi de daha belli değil ama kız olursa Umay inci düşünüyorum oğlan olursa Mehmet Ensar veya Mehmet furkan 😍
Ezgii41 Fundish ayy gerçekten mi 😬 aslında anlamıda Allah tarafından gelen kolaylık demekmiş ama neden ismi taşıyanlar böyle olmamış merak ettim 😁