Ezgii41 Bende yüsra ismini beğeniyorum 27 haftalık olduk ama eşim istemiyo çevremde de bazı söylediklerim çok zor telafuzu diyo aklımı karıştırıyolar 😒 yüsra işte nesi zor sanki nesi zor yani anlamıyorum
Fundish Ezgii41 çok özür dileyerwk yazıyorum ben öğretmenim hiç başarılı aklı başında cabbar bir öğrencim olmadı yüsra adında.isterseniz tekrar bi düşünün 😉
Turkan61 Neslinurr benim 3 gün geçiyordu silik çıkmıştı şimdi 20 haftalık olduk oğlum olucak birde 6 yaşında ablamiz var
Ilk_anneligim Ezgitombak Kız olursa Reyyan, Nazende, Asude gibi isimlee. Erkek olursa Ali ismini çok seviyorum. Hasan Ali koymayı düşünüyoruz. Hasan Ali güz geliyor. Allah im hepimize sağlıkla nasip etsin😍
Fatmanur123nrt Ezgitombak masal lina koyduk biz masalın bi anlamı yok eşim çok istedi lina da hurma fidanı demek kuran-I Kerim’de geçiyor hurma berekettir koz çocuğuda öyle o manada koyduk
Narmina95 Sağ Salim kucagımıza Alalım hepimiz evlatlarımızı ☺️🤲🏻Biz AlpArslan koyucaz Allah nasip ederse
Tuba_2013 Ezgitombak 9yasinda abimiz var adı Çınar şimdi 35 haftaligim buda erkek abimiz toprak istedi cinar ağacının toprağı olsun diye yani bir çınarım var allah nasip ederse birde toprağım olcak ins🤲🤲