basakerdvn Babyontheway doktor bize kız dedi ama daha 14 haftalık. belki değişir diye erkek isminide düşündük. Ali doktorumuzun adı benim daha önce olan tüm yumurtalık sorunlarımı çözüp tüp bebeğimi başarılı bir şekilde yaptıgı için onun adını koyarız erkek olursa. Ali Yavuz , Ali atlas kulağımıza hoş geliyor. Vera da ulusal ve tüm dinlerde bulunabilen bir isim yani evrensel 🤭 oda hoşumuza gitti.
Mavinin_annesi Ezgitombak kızımız olucak 20. Haftadayiz Mavi gelior 💕tabi bide kaynana adımız var 😂 sözümüz vardı melek mavi oldu kızımızın adi
Sarensall Henüz cinsiyeti belli değil bitane kızım var adı Eylül Sare bu bebeğimde kız olursa isim var aklımda ama erkek olursa pek yok erkek ismi arıyorum Kız olursa; •Simay, Miray, Belis Sima, Asya Erkek olursa; •Kuzey, Arsel
Nejel Ezgitombak Bizim de cinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olursa yusuf kerem kız olursa mahur
Azra_Mom kuzeymomsss edelim beraber soğusun isimden inşallah en kötü ikinci ismi olarak kabul edersin olmazsa genelde herkes ilk ismi kullanır nasılsa. ilk isim popüler isim olsun çocuk okulda filan kendini farklı hissetmesin vs diyin ilkini siz koyun valla başarılar inş başarırsınız daha vakit var
Sngleroglu2156 Ezgitombak 15 haftalık olduk ama cinsiyetimizi söylemediler 4 ocakta öğrenecez Allah kısmet ederse erkek olursa ben doruk veya aren diyordum renas ismini de çok beğeniyordum ama eşim hep deniz diyor o yüzden ikimizinde istediği olacak erkek olursa Deniz Aren koyacaz ismini. Kız ismi daha düşünmedik hep erkek olacak hissi var içimizde 😂😂 ama kız olursa Derin, Arven Liva, hivda, Lavin, ve Alya isimlerinden biri olur diye düşünüyorum tabi elimle yüne anlaşabilirsek 😂😂
2525_zyno Ezgitombak evlat evlattır kuzum İki meyveninde tadı ayrıymış Ama herkes öyle diyo rabbim eli ayagı düzgün Saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip Etsin İşaallah🙏😇
nhduman Ezgitombak Ay gibi parlak ve güzel çocuk demektir. Soyadımız YILDIZ olduğu için çok yakıştırdık (: Ayrıca çokkk teşekkür ederim 🤩