SerraveAnnesii Ezgitombak Yaa 😍😍 bebeklerin hepsi tatlı olur ama bunu duymak iyi geldi etrafımda hiç Serra isminde tanıdığım da yok 🥴
nhduman Ezgitombak Ay gibi parlak ve güzel çocuk demektir. Soyadımız YILDIZ olduğu için çok yakıştırdık (: Ayrıca çokkk teşekkür ederim 🤩
Hamisssss Ezgitombak şimdiden 2 isim diyo evlenince kendi soyismini de kullanıcak ya sonra eşinin soyismi ooo çok uzun olur diyo adam ileri görüşlü 😂😂😂
Ezgitombak SerraveAnnesii teyzemin kızı var bıcır bıcır görmelisiniz hep derim onun gibi bir çocuğum olsun diye 🥰
azime_aksu Cinsiyeti daha belli değil daha ama kız olursa BUĞLEM eğer erkek olursa da RÜZGAR ismini koyucaz inşAllah 🙏 sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bütün hamile anneleri.
Suzan-mustafa55 Ezgitombak okadar düşündüm bulduklarima ben bile ısınmamıştım ki bir anda aklıma ilker geldi dünyada tek benim oğlumda olucakmış gibi ısındım sevdim yani bizim adımız İLKER
BeRidwan Ezgitombak Kerim Kaan koyduk. Kerim ulu, cömert demek Esma-ül-Hüsna’da da yer alıyor, Kaan da kralların kralı demek