Minigin_annesi0 Kızlar günlük akıntınız ne derecede oluyor. Benim iç çamaşırım sürekli batıyo değiştiriyorum. Günlük ped biraz zararlıymış kullanmak istemiyorum. Bez kullananlarda var ama onuda ben sevmiyorum bende çözümü sürekli çamaşır değiştirmekte buldum.
MerveeD Minigin_annesi0 benımde gun ıcerısinde sureklı beyaz akıntım oluyor gunluk pedler saglık sız oldugu için bende kullanmıyorum ve sürekli iç çamaşırı degıstırıyorum
Ozlem2206 Minigin_annesi0 benim beyaz renkli akıntım oluyor devamlı bende gün içinde en az 2-3 sefer değiştirdiğim oluyor
Asyaveannesi36 Minigin_annesi0 günde en az 4 kez iç çamaşırı değişmekten fenalık geldi bende günlük ped felan koymuyorum kaşıntı yapıyor doktorum mantar yapar dedi pamuklu çamaşırımı ütüleyip giyiyorum
sumeyyearas Minigin_annesi0 ay Nalet bir şey ya . Her wc de olmuş oluyor . Hiç bitmedi ki hamileliğin başından beri . Bazen beyaz bazen sarı bazen yeşile dönük. Kafasına göre takılıyor . Bekliyorum son 25 gün doğuma. İnş doğumdan sonra bitecek diye umuyorum
Asel2520 Minigin_annesi0 11 haftalık hamileyim önceki hamileliğimde de olmazdı evlenmeden önce dediğiniz gibi çok oluyordu evlendikten sonra hiç akıntım olmadı
esredn Minigin_annesi0 çok bıktım artık. Ped kullanıyorum ama çok sık değiştiriyorum çamaşırımı da gene her gün bazen de 2 kere değiştiriyorum