limonlukekim0 bazi hastaneler dogumdan once covit testi bile yapmiyorlarmis artik. 2 ay sonra dogumum eşiminde girmesini istiyorum ya
sunashn50 limonlukekim0 ben yaptım ama eşimi almadılar sezaryen oldum korona sebebiyle almıyorlar burda
iremss limonlukekim0 hastaneyi arayıp sorun bazı hastaneler corona sebepli almıyo bazıları da prosedür gereği alamıyoruz diyo
Asyaveannesi36 limonlukekim0 benimde gittiğim özel almıyor ameliyathaneye kesinlikle olmaz dendi bende eşim yanımda olursa daha iyi olur güçlü olurum dedim ama olmuyormuş 😔
iremcannn1907 limonlukekim0 benim hastanem yapmıyor covid testi. Eşimde doğuma girecek inşallah. Doğumu bekliyoruz artık son haftadayız
whitedream limonlukekim0 15 gün sonra benim de sezeryan var özelde sordum istemiyoruz biz dediler.içim rahatladı burnuma çubuk sokturmaktan korkuyodum😅
Guney16_Enes21 limonlukekim0 Ben 29 gün önce doğum yaptım özelde test vermedim ve eşim doğuma girdi ama onu bebekle beraber dışarıya çıkardılar çok az yanımda kaldı. Dikişler atılırken falan tektim sezeryan oldum
limonlukekim0 Guney16_Enes21 yeter bana o kadar bile 😍 test vermemeye de ayri bi sevindim belki benim hastanede istemez 2 ay var daha ozamana dahada salarlar insallah
Guney16_Enes21 limonlukekim0 İnşallah gönlünce olur herşey bende en çok testten korkuyordum onuda yapmadılar şükür 😁