tugbaacng melekkizim_00 evettt benim de cok sertti ama tekmeler en altta oluyordu. Kafası tam gögüs altındaymıs megersem muayenede gördüm
Kumsalin_Annesii melekkizim_00 evet bende de oluyor 28+1 deyiz uzun süredir oluyor hatta özellikle geceleri yatmadan çatlicakmış karnım gibi hissediyorum. Doktoruma sordum normal dedi az az sık sık ye dedi. Birden yemek yada yiyip yatmak daha da sertleştiriyor.
Ozlem2206 melekkizim_00 aynı haftadayız genelde çok ayakta kalıp yattığımda o sertleşme oluyor dinlenince yumuşuyor hemen
Happybsrn melekkizim_00 25+4 teyim 2 gündür benim de öyle oluyo kendini topluyo dün kontrol de doktora söyledim ama birşey demedi kendini yoruyor musun yok dedim,,bı ara yine böyle yaptı ama geçti 🥴
Pirayeada Bende 28 haftalik karnım ağrıyor. Geçen hafta sanci çıkmıştı hastanede yattım ama sertlik yoktu nasıl cıktı anlamadım
Kumsalin_Annesii melekkizim_00 endişe edilecek bişey yok içini ferah tut 🥰 Ayrıca karnın büyümesine bağlı olarak da gerilmeler ve sertleşme normalmiş. Tabi yine de seni çok rahatsız edecek sıklıkta oluyorsa bu sertleşmeler doktoruna danışmanda fayda var