Anne3434_ Kızlar 31+5 oldu bugün dün gece nişan geldi günlerdir çok yoruluyorum kızım var 3 yaşında o hastaydı hastanelere koşturduk ettik vs çok ayakta kaldım sanırım ondan oldu doğurur muyum nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum oluyo ki
ruveyda98 Anne3434_ lekelenme kanama da olabilir bence doktora bir görün.. Benimde 22. Haftada filan gelmişti ama vajina içi kanama olmuş bende çok yorulmuşum 18 aylık kızım var onu kaldırmaktan bile olur demişti doktorum
Canimkizim35 Anne3434_ ben 30 zuncu haftaya yeni gircem benden de kahve rengi ufak bi parca gibi geldi ne olduğunu bilmiyorum ve cok korkuyorum ne olbilir ve sizdeki de benim anlttigim gibi mi nisan diyorlar yorumlarin bi cogunda ama daha ufak ilk hamileliğim cok endişeliğim 2 saat oldu geleli uyuyamiyorum çok gerildim sitrese gordim ne yapcam bilmiyorum
Anne3434_ ruveyda98 Doğurmadın dimi daha sonradan sorun olur mu kilosu düşük daha küveze girer diye korkuyorum
Anne3434_ 2-prensesannesiii kızım çok hasta eşimi bekliyorum gitmek için 😟 hemen doğum olurmu ki nişan geldikten sonra
incisu Anne3434_ suyunuz gelmediyse olmayabilir tabi doktor ne diyecek bakalım umarım bekler bebiş içerde 🙏
Anne3434_ incisu bebekte bir sorun yok açılmada yok dediler sancım veya farklı bir ters durum olursa acil gitmeliymişim haftada bir takibe çağırdı
Anne3434_ 2-prensesannesiii evet gittim açıklık yada bebekte bir sorun yok sancı yada başka ters bi durum olursa acil gitmemi haftada birkez de kontrole gitmemi söyledi doktor
Anne3434_ ozmus bebekte bir sorun yada açılmam vs yok ama sancım veya farklı bir ters durum olursa acil gitmeliymişim haftada bir kez kontrole çağırdı
Anne3434_ Canimkizim35 Nişan genelde sümüksü hafif kanlı oluyor ama kahverengi hiç duymadım ben bence sizde bi doktora gidin
Canimkizim35 Anne3434_ kan gibi ciger gibi sumuksu gibi bilmiyorum yarin gitcem bebek oldukca kipirdiyor ama korkuyorum gene