bebeklendik Kızlar 1 saat önce kan testi verdim. Dua edin pozitif çıksın 🤲🏻🥺 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤍
OndokuzEkim- bebeklendik benimde bugun adet gunum daha gelen giden yok rabbim hepimizin yuzunu guldursun anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun insallah ❤️❤️ Pozitif sonuclar gorelim bu ayda hepimiz insallah ❤️❤️
Mihribancglr bebeklendik E nabıza artık hemen düşürmüyorlar hastane arıyorsun onlar sana sonucu söylüyor canım
Der bebeklendik inşallah hayırlı haber olur canım bende kalbini duydum bıgün Allah isteyen herkese nasip etsin
Askiletotomsu Mest12 benim e nabiza hemogram filan düştü Doktorun yanına girdim Beta HCG görünmüyor diye O daha e nabiza düşmez ama bizim ekrana düşer dedi, baktı ekranindan. Dediği gibi olmuş .
bebeklendik OndokuzEkim- bat23 tü. 21 inde idrar testi yaptım negatif. Ama geçince regl acaba var mıdır ya diyerek bugün bi can havliyle kan verdim. İnan bende çok heyecanlıyım ya
moom222 bebeklendik cnm. Bn de vermiştim üç saat çıkar demişlerdi 1 sate e nqbiza düştü sen e nabizina baksana iki saate yakın oldu senin
bebeklendik moom222 baktım sürekli bakıyorum canım. Aradım akşam üstü tekrar bakın düşmemişse bizi arayın dedi. Bende ısrar etmedim. 24 saati ulabilir sonucun enabıza düşmesi diyince zorlamadım napalım bekliyorum artım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️