Royem62 Kızlar 41 hamileden Meryem suresini Allah rızası için istiyorum . Müsait olupta okuyabilen varsa okursa ve okudum yazarsa şimdidien Allah bin defa razı olsun sağlıkla kucağına aldırsın inşallah . İsmim Tülay kızı gözde.
Reyyan8781 Royem62 okurum ben rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eylesin🤲 Sizde bana edin lütfen kızımı kucağıma alayım
moom222 Royem62 bunu sizin her gün bir kere okumanız 41 e tamamlamaniz ve yanında 1 er kereden 41 kere de yasin okumanız kendi ağzınızla sizin için daha hayırlı olur cnm bn öyle yaptım 21 inci gün hamile olduğumu öğrendim
Royem62 moom222 her gün dinliyorum kuzum zaten okuma şeklini düzgün yapamadıktan. Sonra kendim yapmak istemiyorum o yzden her gün dinliyorum kuzum
Captmom Royem62 görümcem Türkçe yazılışından okuyordu, okuduğu ay hamile kaldı 40ı tamamlamadan 😇 eğer okuyabiliyorsanız dinlerken arapçasından da takip edebilirsiniz.
moom222 Royem62 Allah gönlüne göre. Versin cnm ama kendinde oku unutma niyetini biliyor rabbim o nün mükâfatı yücedir kuzum hers y istediğin GB olsun cnm