Betull_ İki isim koyma konusunda çok kararsızım. Ama bu iki isimden de vazgeçemiyoruz. Sizce hangisi? Ya da kızımıza farklı isim önerileriniz var mı?
Mltmbrz Betull_ Bizde 38+2 olduk nasipse Elif Azra koyucaz. Hüma da yeğenimin adı Hüma Beyza. Bence iki isimde güzel Elif Hüma olabilir ☺️
Busrabusra33 Betull_ İkiside güzel bence elif Huma daha iyi sanki bende hayırlısıyla kızımın adını Elif Zümra koyacam🙏❣️
Emoss17 Betull_ iki isim koyanlara sayğı duymakla beraber iki isimin çok gereksiz ve ilerde çocuklarımıza sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Size kalmış artık😊
Betull_ Kubra_elif_ahmet Bende Hüma ismini çok seviyorum Elif Hüma olmazsa içimde kalır mı sonraları diye tereddüt ediyorum 🙈
Betull_ Busrabusra33 Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Bakalım bizim ismimiz ne olacak kararsızlık çok kötü🙈😃
Kubra_elif_ahmet Betull_ 😂 O zaman koy bak 8 yaşına girdi çocuğum hala aklımda keşke koysaydım diyorum. Bak sende öyle olursun elinde bişey demiyorsa koy
Betull_ Emoss17 inanın iki isim koymayı bende çok istemiyorum ama nasıl bi yol izleyeceğimi de bilemedim🙂🤭