Zarinzemzem burcural1 dün gittim 14+1 ama sadece tahmin ve emin değilim dedi 😑emin olsaydi biraz alişveriş yapardim 🤪
burcural1 Zarinzemzem ya ne güzel haftamızda aynıymış ben tahmin etmiştim size kız demiştim hayırlısı olsun 🙏🏻 💕
burcural1 Zarinzemzem  sizce bu kordonmu yoksa klitoris oluşum başlangıcımı yoksa pipi mi
burcural1 Zarinzemzem bunda 12 haftalıktı şimdi 14 haftalık Hayırlısı olsun oğlum var kızım olsa daha iyi olurdu da sağlıklısı olsun ama bazen kızlarında önce böyle oluyormuş sonra dudak yapısına dönüşüyormuş ondan sorayım dedim
Zarinzemzem burcural1 bence erkek ama Allah gönlünce verir inşallah ❤️🙏 beni. De iki Kizim var bir oğlum doktor 4. Kiz tahmin etti erkek gönlümce olurdu ama yine de saglik olsun
Tugbaslan3458 Birseniz 1. Resim dünyaya gelen kızımın ultrason resmi Resim cinsiyeti belli değil 12 . Haftadayiz daha 🤷🏼♀️
Tugbaslan3458 Gnscgla burcural1 Resim şuan 9 aylık olan kızımın ultrason resmiydi Daha belli değil 12. Haftaya girdik 16 bekliyoruz 🤦🏻♀️🤷🏼♀️
Tugbaslan3458 Zynp44 1. Resim kızımın resmi 2. Belli değil 😁 gönlümüz erkenden yana ama kızım tek olmasın isterim bi bacisi olması ona ilerde iyi gelir ben tekim çünkü 🤷🏼♀️
Tugbaslan3458 Nnurdan teşekkür ederim 1. Kızımın resmi 2. Belli değil 16. Haftayı bekliyoruz şuan 12. Haftadayz
Tugbaslan3458 Aselinkooo teşekkür ederim yorumunuz için 1. Resim kızımın resmi 2. Şuan belli değil 🙏🏻💫